Tanda-tanda Badan Anda Dihuni Cacing

Ramai orang merungut sebab makan macam-macam brand slimming product tapi perut tak kempis-kempis.

ANDA NAK PERUT KEMPIS?

Jawab soalan ni dulu:

Bilakah kali terakhir anda MAKAN UBAT CACING?

Kalau jawapan anda ialah
→TAK TAHU,
→DAH LUPA, atau
→MASA ZAMAN KANAK-KANAK

Hmmm... Katakan usia anda sekarang ialah 30 tahun, agak-agak dah berapa generasi cacing kat dalam perit tu kalau kali terakhir makan ubat cacing ialah ketika anda dalam DARJAH TIGA... Hehehe.... Berapa banyak?

Anda tahu tak yanh ubat cacing sebenarnya MESTI dimakan setiap 6 bulan sekali?

Masalah KECACINGAN tidak boleh diambil mudah.
Jangkitan cacing boleh berlaku di mana-mana bahagian badan TERMASUK mata, hati, paru-paru, salur darah, juga boleh berlaku melalui sentuhan pada kulit.

Cuba anda teliti setiap TANDA-TANDA KECACINGAN berikut. Ada tak berlaku terhadap diri anda?
✩ Keluar cacing daripada lubang najis
✩ Ada cacing pada najis
✩ Alahan kulit yang teruk seperti bengkak atau ruam dan gatal terutama pada waktu malam
✩ Gatal sekitar lubang dubur
✩ Alahan terhadap makanan
✩ Sakit perut
✩ Cirit-birit
✩ Kembung
✩ Sembelit
✩ Anemia atau kurang darah (disebabkan cacing yang menghisap darah anda)
✩ Keletihan luar biasa
✩ Lesu
✩ Kurang tumpuan
✩ Kemurungan
✩ Gelisah
✩ Demam
✩ Tiada selera makan
✩ Pucat
✩ Kurang berat badan walaupun selera makan tinggi
✩ Mengetap gigi ketika tidur malam (grinding)
✩ Kedutan dan lingkaran hitam pada kelopak mata
✩ Hiperaktif
✩ Sakit kepala
✩ Sensitif terhadap cahaya
✩ Gusi dan hidung berdarah
✩ Batuk-batuk teruk yang berpanjangan
✩ Batuk berdarah
✩ Asma (kerana terdapat cacing di paru-paru)

Tidak semua jangkitan cacing itu merbahaya tetapi rawatan serta pencegahan awal harus boleh menjamin kesihatan dan mengekalkan kualiti hidup.

Lepas dah detox segala mak nenek cacing tu, bolehlah sambung usaha kurus dengan LECITHIN dan ALFALFA COMPLEX Shaklee pula. Yang ni bukan takat boleh kurus, malah keputihan, resdung, migrane dan jerawat pon 'say good bye' kat anda.

Kemudian, detox segala keladak dalam usus dengan HERB-LAX. Kompem kempis! Cacing pon flush out sekali nanti πŸ˜ŠπŸ‘ŒπŸ»

Yang asma pulak boleh makan OMEGA GUARD dan SR VITA-C PLUS. Bukan asma je sembuh, kulit pon boleh jadi licin, parut pudar, gusi dah tah berdarah, jerawat hilang dan lelemak dalam badan pun terbakarrr πŸ’£πŸ’£πŸ’£

Nanti sebelum tidur, oles je setitis ENFUSELLE EYE TREATMENT kat sekeliling mata untuk hilangkan kedut dan lingkaran gelap bawah mata tu ye. Kalau sambil-sambil menghadap laptop tu mata rasa penat dan kering, pun boleh sapu gel tu. Good bye mata panda~~~ 🐼🐼🐼

Eh, nak cuba semuanya?
Whatsapp je kat sin
πŸ“± 017 349 0890
πŸ“± 017 349 0890
πŸ“± 017 349 0890
πŸ“± 017 349 0890
πŸ“± 017 349 0890

Eh, jangan lupa pulak... VIVIX pun ada less 5% kalau beli dua botol tau... FREE POSTAGE lagi. Baik cecepat beli... Heheheeee


posted from Bloggeroid

Copyright© All Rights Reserved Stall Shaklee Cik D