Tips Cantik 3-series #1: SUSTAIN RELEASE VITA-C PLUS

Assalamualaikum semua~~~
Ni ada cerita sikit heheh
Kawan Cik D ada customer yang masih bergelar student.
Tiap kali beli Vitamin C mesti borong banyak-banyak terus padahal sebotol SUSTAIN RELEASE VITA-C PLUS ni boleh tahan 3-6 bulan.

Dia kongsi dengan kawan2 dia kot...


Dulu Cik D ingat yang beli vitamin ni orang yang dah kerja je...


Tapi sebenarnya semua golongan pun beli. 

Mungkin sebab semua orang pun tahu pentingnya Vitamin C.


Ada orang telan berbiji-biji buah sehari sebab nak dapatkan vitamin tu.
Oren paling kaya dengan Vitamin C.

Cik D suka sunkist!

Tapi kena ingat kandungan Vitamin C dalam buah berkurang separuh selepas dipetik ketika tidak ranum, dan musnah terus apabila berterusan terdedah kepada panas.
Jadi berapa % sangatla yang kita dapat hanya daripada buah-buahan.


Kalau tak makan buah? Lagi lah parah yer tak...

Kalau merokok? Stress? Kulit berjerawat?

Confirm tak cukup.


Sebab tu kena top up dengan makanan tambahan Vitamin C. 

Ada yang siap sanggup inject vitamin C lagi!

Nah amik vitamin C ni, takyah susah2 inject. 

Kos pun rendah ja. 
Berapa sen ja sebiji.
Sehari gunakan sebiji untuk makan & sebiji sebagai masker.
Yang ada jerawat batu besar-besar tu insyaAllah laju dia kecut.



Kalau ada bajet lebih, amik vivix sekali, takyah susah-susah blend jus antioksida.

Teguk ja vivix tu.

Eh, takyah teguk... Sesudu kecil sehari pon dah memadai hehehe




Nota kaki: Vitamin2 ni semua top up jer, menampung mana2 keperluan badan yang tak cukup, makanan real kena amik gak yer


Salam sayang,
~Cik D Momy The ZAs~

Instagram: @diloutlet
Carousell: D Family Outlet
FB Pages: D Family Outlet
Copyright© All Rights Reserved Stall Shaklee Cik D