Review: Lacte Solo Electric Breast Pump

Assalamualaikum semua...

Hari ni nak cerita pasal breast pump.
Penting! Penting! Penting bagi Cik D lah...
Org lain kalau rasa tak penting pon xpe sebab kalau marmet guna jari pon boleh saja express banyak susu memancut2 :)

Al kisah few weeks lps Cik D habis pantang tahun lepas, UA terepciden pulok patoh kakinye.
Nak jadi cerita pulak, Jumaat sehari sebelum tu Cik D terlupa nak bawak balik motor breast pump utama huhu
Cik D guna Evelove flexi double electric breastpump masa tu.
Pagi Sabtu tu siap2 nak kuar g opis amek pump tetibe dpt call UA epciden...
Dah berdesup ke HUKM pulak.
End up Ahad tu dek kerana dah dua hari kesakitan ketegangan kekusutan sebab x perah susu, yelah, ZA#2 minum berapa byk la sgt masa tu baru 3 bulan kot dia...
Huuhuhu sakit woooo bengkak susu...
Nak angkat tangan pon sakit.
Maka otw balik dari rmh mak UA kita beli je satu.
Lagipon blh buat spare in case of emergency kan.
So mendapat lah Lacte Solo sebijik.

Lacte Solo yg memang dikeluarkan oleh Fabulousmom tu Cik D beli kat Fabulousmom UK.
Bkn United Kingdom tp Ulu Klang, dpn Zoo Negara.

Best pump ni serasi dgn boobs ku hihihi porno pula!

Botol & tube Lacte ni sama dgn Eve love design baru tu.
Mungkin mudah utk cari sparepart nnt jika perlu.
Dan motornya pon ringan, ade pause button (eve love flexi xde), usb cabel utk power bank is provided  n paling menarik ialah sikit je part utk basuhnye hehehe



Oh x ku jumpa ye gambarnya jd tepek dulu gambar hasil tuaian yg dah beku.
Iyelah... Cerita bulan Oktober tahun lepas... Gambo pon kna korek tah mana baru ada huhu...

Lacte ni even pump dia kecik comey tp designed untuk heavy duty.
Seriously Cik D penah try non stop, tak pause pon almost one hour dia relax chillax je ngepam.
Tapi nanti to certain extend dia akan off sendiri.
Oh I like... Hehe...

Nak beli jugak sebijik?
Hubungi Cik D tau!
Basripuzi Nuruladila
SMS/Whatsapp: 017-349 0890
FB: D Family Outlet
IG: @diloutlet
Carousell: D Family Outlet

posted from Bloggeroid

Copyright© All Rights Reserved Stall Shaklee Cik D