Meal Shakes makanan segera yang sihat

Assalamualaikum semua~~~
Apa khabar semua pembaca blog Cik D?
Harini dah masuk hari keempat belas dalam bulan Ogos...
Tak lama lagi merdeka.
Si manja anda dah merdeka ke daripada eczema, selsema on off dan segala penyakit jangkitan taska?

Rasanya masih belum terlambat Cik D nak berkongsi kebaikan Meal Shakes dengan mak-mak semua...
Kakak ipar Cik D pon dah Nampak hasilnya lepas beli n bagi anak dia minum Meal Shakes ni bulan lepas…
Yg ni mmg faveret Cik D, customer2 Cik D dan rasanya mewakili majoriti ibu2 d Malysia hehe… Overclaim pulak...

Cik D gelarkannya fast food yg sihat…
Haaa.. Jangan keliru!
Kalau fast food biasanya makanan segera yg kurang sihat tapi Meal Shakes ni minuman segera yg berkhasiat...
French vanila flavour lagi...
'Segera' yang Cik D maksudkan di sini bermaksud ianya segera diserap.
Protien dia berkualiti tinggi dan mudah diserap dalam tubuh manusia, daripada kanak-kanak sehingga dewasa.




Memang rugi lah kalau tak beli.
Setin ni kalau sorang anak je yg consume, boleh bertahan dlm 2-3 bulan.
Shelf life (tempoh hayat expired) Meal Shakes ni tak lama utk menjamin kesegarannya, tapi tak rugi beli sebab kalau satu keluarga consume (momy, ayah, anak 2-3 org) setin tu utk sbulan sahaja...

Dan yg best lagi Mealshakes ni bukan sahaja kaya dgn protin dan kalsium tetapi juga kaya dgn vitamin penting macam Vitamin A, Vitamin B12, B6, Thiamin, Riboflavin, Asid Folic,  Vitamin C, Vitamin E, Biotin, Vitamin D, Niacin, dan juga mineral2 penting kalsium, iodin, besi, fosforus, magnesium, selenium, chromium, molybdenum, zinc.. 

Memang sesuai lah utk anak yg cerewet tak makan sayur dan buah.
Kulitnya nanti jadi cantik (boleh hilang dah parut campak), jarang demam, takde masalah sembelit... bijak, tak overweight, pendek kata… mmg best la…
Pelaburan yg berbaloi... Lagipun Cik D rasa harganya mampu milik…
Semua org pun mampu memilikinya…
Kalau mampu bli mainan baju puluh2 ringit, takkan Meal Shakes tak boleh… ye tak?
Purata sbulan dlm RM20-30 sahaja…
So no more excuses okay... hihi

Salam sayang,
~Cik D Momy The ZAs~

Instagram: @diloutlet
Carousell: D Family Outlet
FB Pages: D Family Outlet
Copyright© All Rights Reserved Stall Shaklee Cik D