Kulit jadi kemerah-merahan lepas makan Omega Guard Shaklee

Amboi kemain tuduhan tak beragak kan...
"Saya makan Omega Guard Shakle ni tetiba kulit saya jadi kemerah-merahan," kata Cik Siti, bukan nama sebenar.

Hah dah kenapa? Saspen tak?
Sebenarnya... Pengambilan Omega Guard Shaklee secara teratur telah mengakibatkan kulit Cik Siti dan pengguna yang lain menjadi kemerah-merahan dan lebih licin sebab Omega guard ni telah mengimbangi perubahan dalam kepekatan hormon mereka.
Benda ni la yang lazimnya menyebabkan masalah PMS.Omega Guard Shaklee merupakan minyak ikan yang terbaik di dunia. 
Omega Guard Shaklee dihasilkan daripada sumber ikan laut air sejuk yang paling berkualiti.
Omega Guard dihasilkan dengan mengekalkan spectrum penuh 7 jenis asid lemak Omega yang diperlukan oleh badan bagi menghalang blood clotting.

Badan kita ni sebenarnya tidak berupaya untuk menghasilkan sendiri asid lemak Omega 3 yang diperlukan.
Jadi kita perlu mendapatkkannya daripada sumber luar seperti Omega Guard Shaklee ni la.
Dengan menggunakan kaedah ultratulen bergred farmaseutikal teknologi terkini, Shaklee memastikan Omega Guard ni amat tulen serta selamat daripada pencemaran logam.

Apa sebenarnya manfaat utama Omega Guard pada kesihatan?
Membantu mencegah penyakit saluran darah serta strok dengan menentang thrombosis, tekanan darah tinggi dan kepekatan darah serta membantu melincirkan saluran darah. 

Mengekalkan tekanan darah normal.
Merendahkan kolestrol dengan cara membuat perut lambat lapar, maka sesuailah untuk yang nak kuruskan badan :)

DHA yang turut terkandung dalam Omega Guard Shaklee mempunyai peranan yang sama dengan DHA yang terkandung dalam susu ibu iaitu membantu tumbesaran dan perkembangan otak janin, terutamanya pada trisemester terakhir kandungan.  

DHA juga bertindak meningkatkan keupayaan ingatan dan pembelajaran, mencegah Alzheimer, memelihara penglihatan dan pendengaran serta turut mencegah migraine.

Bertindak mengawal sistem imun seperti memperbaiki alahan kulit, psoiasis, bronkitis, lelah,  SLE dan sakit buah pinggang, manfaat Omega-3 terus ditemui dengan hasil kajian mendapati ia juga mampu mencegah kanser paru-paru, payudara, prostat dan kolon.

Bagi individu yang telah menjalani pembedahan hati, minyak ikan Omega Guard juga membantu meransang semula kesihatan hati. manakala bagi pesakit kanser, ia bermanfaat untuk memastikan pankreas dapat berfungsidengan lebih efektif.Sifat asid lemak Omega 3 yang mampu larut dalam tisu rawan mampu mencegah arthritis, memelihara fungsi-fungsi sendi dan gout dengan efektif.

So jom jangan berlengah lagi, dapatkan Omega Guard Shaklee bagi kegunaan seisi keluarga.


Salam sayang,
~Cik D Momy The ZAs~

Instagram: @diloutlet
Carousell: D Family Outlet
FB Pages: D Family Outlet
Copyright© All Rights Reserved Stall Shaklee Cik D