Apa yang Shaklee dah lakukan kepada mereka?

Assalamualaikum semua...

Hari ini Cik D nak kongsi cerita yang pasal kembar seiras.

Ni gambar Mary dan adiknya ketika berusia 4 tahun.
Tomey tangattt!!!

Ni pulak gambar mereka pada usia 69.
Cuba teka mana satu Mary?

Obliously #TheShakleeEffect okay!

Mary Anderson dari Evansville, Indiana merupakan pengguna tetap semua produk Shaklee selama lebih 20 tahun.
Kembarnya pulak jarang menggunakan produk Shaklee, instead pilih produk of other brand.

Dorang ni dilahirkan dengan kod genetik yang sama.
Tapi years later, Mary nampak macam mempunyai lebih banyak tenaga, kelihatan lebih muda dan lebih sihat daripada kembar dia kan?
Pada usia 69 tahun, Mary sangat aktif melakukan kerja-kerja sukarela dan merupakan Presiden Pertubuhan Wanita Republikan kat tempat dia.
Ok, 69 tahun yer...
Semua orang ingat Mary ni younger walaupun dah ada 4 anak dan 6 cucu yang remaja.
Bukan cucu baby lg tau!

Well, post ni just nak menunjukkan bahawa apa yang kita masukkan ke dalam badan kita (makan, minum, injection, etc) benar-benar boleh membuat perbezaan dalam jangka masa panjang.

Kita mungkin dah amalkan Shaklee selama 2 bulan atau 2 tahun tapi tidak merasa apa-apa perbezaan.
Mary guna 20 tahun kot...
Nampak tak long term effect dia?
Membantu anda dari dalam!

Jadi, jika berminat untuk mula mengambil supplemen terbaik di pasaran ni, gimme a buzz!

Salam sayang,
~Cik D Momy The ZAs~

Instagram: @diloutlet
Carousell: D Family Outlet
FB Pages: D Family Outlet

Copyright© All Rights Reserved Stall Shaklee Cik D