of sharing opinion, collecting points and redeem rewards...

Assalamualaikum...
You alls pernah dengar WOOP tak?
WOOP ~ A Community of Women with Opinion


Klik kat gambar tu then korang akan terus ke website WOOP ni
Then buatlah simple2 missions yang dia bagi tu untuk collect rewards
Kalau complete big missions, dapat lagi banyak rewards up to 1k
Rewards tu boleh redeem macam2
Cik D dah redeem jugak, 1st & 2nd exchanged 800 points dengan blackmores collagen


So Cik D dapat 2 boxes of this dengan voucher RM10 dua keping
Oklah sebab collagen ni pon almost hundred RM and iols dpt for 800 points yang senangggg sangat nak dapatkan hahah
Klik klik klik dapat 2k points u ols 

Now tgh tunggu next mission approved sebab Cik D nak redeem stok softlan untuk 3 bulan

hopefully iols berjaya!


Salam sayang,
~Cik D Momy The ZAs~

Instagram: @diloutlet
FB Pages:
Copyright© All Rights Reserved Stall Shaklee Cik D