Of postnatal and breastfeeding


Semalam anak Shaklee Cik D tanya ni


Ade 5% off ye
Eh... Sempat iklan!

Kawannya baru lepas czer, anak ke tiga
Mood swing sebab the first two tu bersalin normal
Well Cik D faham kalau unprepared memanglah kita macam-macam
Tapi kena ingat selalu, ALLAH ITU MAHA TAHU!
Dia ada sebab kenapa nak czerkan kita instead of melalui normal vaginal delivery yang sangat diidam-idamkan oleh semua wanita sarwajagat ni
Plus, cesarean never make you less woman pon
We are still a mom and we still can breastfeed our lil ones, insyaAllah
So what with cesarean? Hmm...
Tapi paham la sebab kita harapkan bersalin normal tetiba kena emergency czer
2x sakit wooo...
So that mom asked her, acane anak Shaklee Cik D tu (went on emergency czer jugak) boleh sihat bertenaga je sepanjang berpantang and can bf till now.
She then suggested Shaklee Healthy Postnatal Set ni...

Actually ada 6 items
#ESP 

dan... Ingat tu ade diskaun 5% okeh!

Untuk mak-mak yang czer boleh add on #ZincComplex utk speed up healing luka

Kalau nak kecergasan berganda, tambah #BComplex utk kestabilan emosi dan keceriaan juga

Itu lah rahsianya~~~

Jadi jangan stress jangan tensen-tensen jangan murung-murung jangan meroyan-meroyan
Berusahalah untuk menjadi insan yang positif dan mak paling bahagia
Berikhtiarlah merawat luka di perut dan di jiwa #eh!
Iye tahu sakit... Takde beranak tak sakit dik non oiii...
Bersalin normal pon sakit izzit?
I think, sebab I never have that experience *sobssss*
Tapi Cik D dulu kalau sakit, tawakkal dan telan Ostematrix sambil istighfar banyak2 instead of mengaduh merengek2
Alhamdulillah Ostematrix memang works well to replace painkiller
Bukan waktu cik D czer tu je, untuk slip disc and scoliosis Cik D ni pon, painkillernye Oste ajelah
Dan diakui sendiri oleh anak-anak Shaklee cik D tentang Oste cum organic pain killer ni

Tu sakit yang extreme-extreme, kalau takat sakit kepala ke hape tu, telah 2 biji Oste, lps setengah jam alhamdulillah ok
Ni bulan memuja2 atau overclaim, tapi memang testimoni diri sendiri!

Well above all, SAKIT TU KAN TANDA ALLAH SAYANG...
So lalui sahajalah, insyaAllah, you can do it!

Salam sayang,
~Cik D Momy The ZAs~

SMS/WA 017-349 0890


Instagram: @adilola
FB Pages:
.

Copyright© All Rights Reserved Stall Shaklee Cik D