Nyah jeragat!

Well hari ni Cik D terpanggil nak share tentang Vitamin E memandangkan bulan Jun yang cantik ni Shaklee buat promosi beli 6 dapat 7, beli dua dapat diskaun 5% untuk vitamin ni.

Apa bezanya Vita-E Complex Shaklee dgn vitamin E jenama lain?
Omputeh tu bagitau… Shaklee Vita-E contains natural vitamin E - d-alpha tocopherol from soybean oil and it is more potent and readily absorbed by the body than synthetic vitamin EIt also has 10mcg of selenium from natural nutritional yeast sources.

Tahukah anda bahawa vitamin E Shaklee mengandungi silenium sedangkan kebanyakan Vitamin E di pasaran dijual berasingan dengan selenium? Ah, tak taw lettewww….

Antara kelebihan Vita-E Complex Shaklee ialah 
>> membaiki pembekalan oksigen dan asid Nukleik seterusnya menyembuhkan parut, tompok dan kesan pada kulit
>> menjadi agen ANTI-PENUAAN kerana mempunyai kesan antioksidan, menghalang proses penuaan sel dan memperbaiki pembekalan oksigen serta memberi anda lebih ketahanan
>> baik untuk JANTUNG sebab boleh mengembangkan pembuluh darah dan mencegah pengerasan arteri, keadaan begini biasanya dikaitkan dengan umur tua dan kerosakan jantung
>> menghalang pembentukan darah beku
>> Ehem… boleh meningkatkan kelelakian dan kesuburan sebab Vitamin E diperlukan dalam pembentukan nukleus, dinding sel, RNA dan DNA pada setiap sel di dalam tubuh. 
>> bertindak dengan Vitamin C untuk kesihatan sel-sel tubuh. Hmmm cantiklah tu sebab SR Vita-C lus Shaklee pon tengah buat offer serupa… Jom grab 2-2!


Apa apa pun, seperti yang Cik D tulis sebelum ini, vitamin @ supplemen ni bukanlah ubat magik tetapi hanyalah satu permulaan ke arah hidup yang lebih sihat...

Allah jua yang Maha Berkuasa dan Maha Mengetahui...

Salam sayang,
~Cik D Momy The ZAs~

Instagram: @adilola
FB Pages:
Copyright© All Rights Reserved Stall Shaklee Cik D