Merokok: Berusahalaah menjauhkan diri daripada yang haram...

Assalamualaikum :)
Seronok Cik D nak share testimonial seorang saudara yang berusaha untuk berubah ke arah kebaikan.

Kisahnya begini...

(Oleh Saudara Mohd Hazrin Yahya)
Alhamdulillah... Usaha menjauhkan diri dari yang haram diteruskan. Beberapa hari lepas, wife tetiba bagi sedudu Vivix. Rasa macam ribena yang amat pekat. Dan kata elok untuk jantung... Tanpa usul periksa, saya pun makan la. Keesokan harinya saya mula hilang satu 'miknat' hidup bila sedut sebatang rokok. puiii pahit gilerrr! Rasa macam hisap rokok masa demam (perokok tegar tau ni). Saya sontinue hisap rokok beberapa hari tanpa berjaya menghabiskan rokok sampai ke puntung.

Saya tanya dia apa benda ni. Dia kata Vivix ni memperbaiki DNA manusia terutama sekali bahagian jantung dan organ-organ berkaitan. DNA kita akan balik ke asal macam mana yang dikurniakan kepada kita dan sepatutnya dipelihara. So organ dalaman yang selama ni dah terbiasa dengan nikotin dan segala macam racun membunuh tu akan jadi sempurna balik. Hah, whatever la sayang...

Selang beberapa hari saya sendiri amik sesudu lagi Vivix ni. Saja nak tengo macam mana hasilnya. Alah bukan tak pernah ambil nikotin dan macam2 tin yang ada kat pasaran. Benda2 tu mengurangkan kebergantungan terhadap nikotin tapi fikiran tak boleh nak melupakan nikmatnya rokok. Kalau menjadi pun, lambat hasilnya. makan minggu atau bulan jugak. So esok paginya bila hisap sebatang terus rasa macam nak muntah. uish biar betul ni. Sejam kemudiancuba lagi dan perghhh. Berhenti kereta tengah jalan sebab rasa terlalu tepu. Macam rasa merokok melebihi 20 batang sehari padahal baru sebatang dua jer hisap.

Ada lagi. Saya ni pemain paintball (bermusim) so bila dah lama tak training pepaham jer la dia punya semput. lepas consume Vivix ni 3 round padang selamba. Dulu 1 round pun macam nak tercabut jantung. Mulanya ayah mertua yang sakit jantung makan benda ni. Dia kata naik tangga dah tak semput. So my conclusion, dia bukan jer buat rasa rokok tak sedap, tapi serentak perbaiki jantung kita yang dah lama rosak sebab rokok."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Well, this is a true story which have been posted by a smoker himself ye.
Jadi para isteri yang sayangkan suami...
Juga suami-suami yg sayangkan isteri dan anak-anak...
Why not try sekarang?



Sekarang ni Cik D nak bagi promosi kat korang ni...

Kalau beli SEBOTOL Vivix, Cik D blanje membership ngan postage.

Kalau beli DUA BOTOL Vivix, Cik D blanje membership ngan postage pastu korang akan dapat pulak less 5%, sebotol Vitalea (120 biji) & cash bonus RM36.10 daripada Shaklee.

Kalau nak kaw team, meh SMS/Whatsapp Cik D
017-349 0890
017-349 0890
017-349 0890
Copyright© All Rights Reserved Stall Shaklee Cik D