Kalau saya seorang guru...

Assalamualaikum :)

Hmm... Tetiba rindu anak-anak murid pada hari Jumaat nan indah nian ni...
Lepas tu terfikir...
Kalaulah Cik D ni seorang guru tadika atau sekolah rendah, akan ku hadiahkan chewable Vita-Lea sesedap anggur ni kat anak2 murid ku... sebiji sehari.
Tapi anak-anak murd Cik D dulu remaja tua dah...
La ni dah beranak pinak pon ngalahkan anak-anak Cik D hehehe

Well, kalau cikgu2 nak tahu...
Pengambilan  Vitalea for Children ni dapat membantu membekalkan 19 jenis VITAMIN dan mineral yang diperlukan oleh tubuh seorang kanak-kanak untuk membesar.
Selain itu pembinaan KALSIUM dalam tulang menjadi kuat dan sihat.
Ia juga membantu kecergasan kanak-kanak dalam pelbagai aktiviti harian agar tidak mudah letih.


Sebotol ni ada 60 biji
Tapi kalau cikgu-cikgu beli 3 botol, dapat FREE sebotol...
so in total ade 240 biji 
Hmmm... 
Kalau satu kelas ada 30 orang murid, cikgu boleh bagi depa makan multivitamin ni seminggu...
Lepas tu kompem mak bapak depa beli sorang sebotol kat cikgu.

Meh cikgu-cikgu meh bersedekah utk anak-anak murid meh..
Cik D share cara-cara nak bagi cikgu pon untung dapat bonus hehe
SMS/Whatsapp Cik D ye
017-349 0890
017-349 0890
017-349 0890
Copyright© All Rights Reserved Stall Shaklee Cik D