Cadangan makanan untuk mak-mak yang bizi...

Cuba baca rencana kesihatan yang Cik D post ni...
Pakar dari US mengesyorkan kita makan:
6 hingga 11 hidangan bijirin, roti, pasti, nasi... 
Hamagaddd camana nak diet makan nasik 6x weh???
Then, 3 hingga 5 hidangan sayur & 2 hingga 4 hidangan buah
Okeh, yang ni memang org diet buat... Tapi TAK SEMUA!
Then 2 hingga 3 hidangan susu, keju, yogurt... 
Tapi ade kan korang yang tak makan dairy products kan? Welll...
Then 2 hingga 3 hidangan ayam, daging, ikan bagai tu... Makan ker?
Yang paling sedikit patut makan jugak yg sebenarnya kita ngap kan?
Hahahahahah kan dah gelak besarrrr



Hence, ni la sebabnya kita PERLUKAN SUPPLEMEN untuk kesihatan
Wei, apelah sangat harga sebotol ESP untuk kesihatan kita kan...
Jimat pon jimat duit spital hehehe...
Copyright© All Rights Reserved Stall Shaklee Cik D