The Ultraman ACE

Assalamualaikum :)

Hari ini Cik D nak cerita pasal Ultreman ACE hehehe...

Legen sangat serita ni wei... Sape 80s babies yg tak nengok atromen?
Hmmm hilang nikmat zaman kenanak ahahaha acah je!

Well actually Cik D nak kongsi tentang vitamin A, C & E Shaklee.
Ni vitamin untuk antioksidan  yang kuat untuk melawan  radikal bebas dan meningkatkan perlindungan badan.
Cukup ambil 3 ni sahaja atau kalau nak boost lagi, tambah Vivix :)




Kenapa kita perlukan Set ACE ini?

Zaman GST sekarang ini kita perlukan lebih perlindungan antioksidan berbanding dulu sebab sekarang banyak sangat pencemaran (udara, air, etc), pendedahan kepada cahaya matahari sebab banyak pokok dan ditebang jadi hangat sana sini, tekanan dan gaya hidup tidak sihat. Semua tu menghasilkan radikal bebas yang boleh merosakkan sel dan DNA badan. Antioksidan dapat membantu melindungi sel akibat daripada radikal bebas ini. 

So, tunggu apa lagi? 

Cepatlah maksimakan perlindungan antioksidan dengan vitamin ACE ni sebab tengah PROMO hehehe...

Harga biasa: RM315.50
Harga promosi: RM281 sahaja 
Dan macam biasa...
POSTAGE Cik D BELANJA~~~

Kena join GROUP BUY ye kalu nak harga ni...
Jadi mungkin LAMBAT SIKIT baru dapat sebab kena tunggu group penuh...
Lambat x lambat sangat la, sehari dua je sebab HOT ITEM katenye...

Cepat SMS/WA Cik D sekarang!
017-349 0890
017-349 0890
017-349 0890
017-349 0890
017-349 0890
Copyright© All Rights Reserved Stall Shaklee Cik D