Saiful Nang, Cinch Coklat & Get Clean Water

Aaaahahaha ok lawak pulak tetibe buh gambo Saiful Nang tersengeh lepas minum Cinch Shake air tangan PM Cery.

Bukan la air tangan... PM Cery bancuhkan guna air bersih siap turas guna Get Clean Water Pitcher Shaklee :)

Korang tahu kelebihan Cinch Shakes ni?
Tak tahu?
Hmmm patutlah korang ditakdirkan terklik link ni hehehe
Meh ambik tahu :p

Cinch Shake Shaklee ada 3 Perisa yang sangat menyelerakan. Bagi penggemar vanila, ada 2 perisa pilihan terbaik untuk anda iaitu Coklat & Vanila ler... Dan bagi penggemar kopi yang ingin kuruskan badan, perisa Cafe Latte untuk anda. Jadi anda boleh cuba ketiga-tiga perisa ini dan insya-Allah ianya menepati selera anda sebabnya ia memang sedap. Say sedap gila lah! 

Cinch Shake Shaklee juga boleh dibancuh pelbagai resepi. Tidak semestinya kena bancuh plain macam tu je. Kita boleh pelbagaikan resepi bancuhan dan ikut selera kita. Kalau nak campur dengan ESP dan Meal Shakes pon tak jadi masalah! Ataupun buat smoothies ke... Campur yogurt & blend ker... Pon sodap!!!

Cinch Shake sangat-sangat mengenyangkan sebab satu bancuhan Cinch Shake Shaklee membekalkan kepada kita 24 gram protein, 24 jenis vitamin dan mineral serta 6 gram serat. Satu hidangan tu dah cukup lengkap untuk buat saya berasa kenyang dan perut rasa penuh. Tak perlu dah nak makan makanan-makanan lain yang lebih tinggi nilai kalorinya. Dah tak perlu nak kunyah-kunyah di waktu senggang. Bila dah kenyang, jadi nafsu makan yang meluap-luap tu pun dapat dikurangkan. Bestkan? Sebab tu Cinch Shake sangat-sangat sesuai untuk dijadikan sebagai replacement meal anda. Terutama bagi yang nak kurus

Cinch Shake buat badan lebih solid dan tidak menggeleber. Bagi anda yang tak tahu, dalam cinch shake shaklee ada kandungan leucine yang dapat membantu kita membakar lemak dan dalam masa yang sama memelihara otot badan kita. Jadi, kalau anda konsisten ambil cinch shake dalam masa sebulan tetapi berat tak turun, jangan terlalu panik, cuba buat ukuran ataupun perhatikan baju ataupun seluar anda. Makin longgar tak? Sebabnya walaupun berat masih sama nilainya, tapi bukan lagi lemak, tapi otot. Jadi, badan kita akan lebih nampak kecil berbanding dulu.

Cinch Shake memberi tenaga segera dan berpanjangan. Kiranya kalau ambil sebagai sarapan, bukan sahaja mengenyangkan sampai ke tengahari, malah memberikan tenaga untuk buat macam-macam kerja. Dan yang lagi menarik, tiada rasa mengantuk pun.Memang sesuai untuk sesiapa yang nak turunkan berat badan dan dalam masa yang sama terlalu sibuk di tempat kerja. Badan kurus dan bertenaga. Tak best ke tu?


So amacam? Nak try jugak?
Mana bleh jadi Saiful Nang kurus sorang2! 
Kekeke...
Meh beli ngan Cik D meh!
017-349 0890
Copyright© All Rights Reserved Stall Shaklee Cik D