Beli Lechitin, dpt Vitalea FREE!

Assalamualaikum...
Awak kat mane?
Awak... Awak kat mane?
Cik D sini tengah ternah lemak sebelum telan Lechitin.

Sebut je Lecithin, semua org fikir kurus atau slimming set. Sangatlah sinonim! Kenapa? Kenapa? Apa tugas Lechitin dalam mengakibatkan kita kita ni kurus?

Hmm... Selain bertugas dlm metabolisma tubuh, Lechitin ni juga bertindak mencair dan memecahkan lemak terutamanya kolestrol. Jadi, Lechitin ni nanti akan menurunkan paras kolestrol dan membantu mengawal paras triglycerides (lemak dalam darah). So, lemak2 yang tersendat kat pembuluh darah tu mencair seterusnya terhindarlah pengamal Lechitin ni daripada kesan buruk kolestrol.

Tapi tu baru cite sal N.A.S.I.L.E.M.A.K. je... Lechitin ade fungsi jugak utk komponen2 badan yg lain... Jom kita tengok satu persatu.

Lechitin mengandungi acethylcholine yg penting untuk fungsi O.T A.K (berfikir, daya ingatan, kosentrasi, menentukan diri sendiri, melakukan aktiviti harian dan penghadaman) serta terlibat dalam penerimaan, penyimpanan dan penghantaran matlumat yang betul ke otak.

Lecithin juga amat diperlukan oleh W.A.R.G.A.E.M.A.S yang uzur disebabkan stroke (angin ahmar). Lechitin juga mengurangkan berlakunya masalah pembuluh darah tersendat yang menjadi punca darah tinggi dan sakit sendi.

Selain itu, Lecithin penting untuk mengangkut dan menghantar bahan-bahan lemak dari makanan ke S.E.L.-.S.E.L B.A.D.A.N.



Fungsi utama Lecithin sebagai fat emulsifier pula amat penting untuk perlindungan sistem jantung.



So kalau nak grab semua kebaikan LECHITIN ni, hubungi Cik D utk membeli ye...
Eh, korang tau x kalau beli sebotol je Lechitin ni, boleh dpt FREE sebotol VITALEA?
Haaa... Meh cepat beli!

SMS/Whatsapp: 017-349 0890
Facebook: Dila Al-Basri Outlet
Google+: bpnuruladila@gmail.com

posted from Bloggeroid

Copyright© All Rights Reserved Stall Shaklee Cik D