Vivix menyembuhkan kanser: DIBUKTIKAN

Assalamualaikum :)

Hari tu ade Cik D terbaca dari website sorang SID dari USA tentang penyembuhan kanser seorang kanak-kanak selepas consume Shaklee. Lama dah ceritanya hampir 10 tahun jugak iaitu sebelum Vivix diperkenalkan lagi. Hmmm... Wah sangat! Zmn Cik D skolah2 lagi uolsss...

Megan disahkan kanser otak pada 19 Nov 2007. Kesihatan dia makin merudum selepas setahun i.e. pada 2008 walaupon dan undergo kemo bagai. Yelah kita pon tahu kan kanser mmg lajuuuu je perkembangan dia kan... 

Last resort, parents Megan ni sdecided untuk cuba Shaklee pulak. Well, expensive tapi why not if it worth a living, kan... So diorang bagi Megan tu makan Nutriferon dan Chewable Vitalea for Kids tu. That was before Vivix la. And yes, Megan menunjukkan perubahan kesihatan yg memberangsangkan where long before that doktor dah sahkan tumor tu tak terusik pon dek kemoterapi dia huhuhu...

Then, bila Shaklee start introduced Vivix to the market, parents Megan ni bagi pulak dia sesudu teh Vivix sehari. Takdelah banyak2. Dan kesihatan Megan meningkat dengan sangat luar biasa. Luar biasa la bg pesakit barah yang dah terrus macam dia. Even pakar otak tu sendiri terkejut pasal tumor dia almost hilang totally. That was the tapping point la kata ayah Megan tu, pada Ogos 2008 tu. Dengan luasa Allah, tumor tu dah almost undetactable selepas dorang bagi anak dorang makan Vivix tu. 

In other hand, ade jugak cerita sorang perempuan ni. lorri kot namanya kalau tak silap. Dia pon kanser. Been suffer for so long sebab dia refused kemoterapi dan cuba alternatif methods termasuk Shaklee dan most of them works on her la. Until one day sorang kawan dia yg introduced dia kat Shaklee tu bgtau Shaklee dah rlease Vivix. Su why not try Vivix pulak, kan...
Then Lorri emel la doktor dia as well for advice. Ok tak if dia nk try Vivix pulak. Unexpectedly, instead of replying her email, doktor dia call her to the clinic dan ckp, "Dont walk but run to get that product and take it imediately!" Hmmm... Mmg Vivix ni highly recommended by the doctors kat sana. Org mesia je yg suka pertikai knp knp knp knp kkm tak sarankan sebagai ubat??? Oh kemon guys ubat dgn makanan tambahan tu lainnn kot!

Oklah, pjg dah cite. Acu kita review camana produk2 Shaklee di atas membantu penyembuhan kanser/ tumor?

Vivix mengandungi Resveratol, bahan antioksidan yang telah terbukti secara saintifik membantutkan pertumbuhan sel kanser. Tindakan Vivix adalah pada peringkat sel yang ternyata lebih berkesan.

Nutriferon bertindak mengaktifkan inteferon secara semulajadi. Inteferon adalah bahan penting dalam sistem imuniti tubuh yang melawan serangan patogen dan sel asing.

VitaLea pulak membekalkan multimineral dan multivitamin penting untuk fungsi normal sistem dalam tubuh badan manusia.

Then, no harm trying, kan? Allah suka org yg berusaha. Kita ponmmg kena usaha usaha usaha sampai habih ikhtiar dulu baru tawakkal. Putus asa tu jauhhhh lagi wei!
So for those yang berhajat nak sambug usaha berubat dgn shaklee tu meh la hubungi Cik d. Kita tlg u beli brg & guide sekali sampai sembuh dgn izin Allah :)
InsyaAllah...

Cik D
017 349 0890
SID #986840
Copyright© All Rights Reserved Stall Shaklee Cik D