Siapa dan kenapa perlu Zinc Complex?

Tak tahu?
Meh sini Cik D bagitau hangpa :)

Kajian menunjukkan bahawa orang yang berjerawat mempunyai paras zink yang rendah dalam darah dan kulit. Pengambilan zink melalui mulut (makan la maksudnya tu...) boleh membantu mengecutkan jerawat. Walau bagaimanapun, kalau korang apply/sapu zink kat jerawat tu, tak boleh pon membantu merawat jerawat. Kecuali kalau apply sekali dgn krim yang ada antibiotik khas utk kulit. Jadi, makan je la Zinc Complex Shaklee tu dan jgn apply sembarangan produk kat wajah.

Bagi korang yang berpotensi menghidap anemia pulak, sangat disyorkan mengambil Zinc Complex supaya tahap zink dalam darah boleh diperbetul.

Mengambil makanan tambahan zink juga boleh membantu meningkatkan berat badan dan mengurangkan gejala kemurungan pada penderita anoreksia. Pesakit anoreksia ni sebenarnya mengalami gangguan perasaan. Jadi, jom kita bantu mereka dgn Zinc Complex dan B-Complex Shaklee.

Owhhh cop! Cop!
Cik D terlupa penyakit paling common. Cirit-birit. Hehe...
Memberi orang yg terkena cirit-birit makan zink akan mengurangkan tempoh dan keterukan cirit-birit tu nanti. Kekurangan zat makanan atau kekurangan zink juga dapat dielakkan ye.

And last but not least, dengan mengambil zink ni sebagai makanan tambahan, bau nafas yang tak segar juga boleh dikurangkan. Hmm... Para perokok tegar tu, silalah... Sila consume Zinc Complex beserta Vivix® sebagai rescuer anda! Hihihiii

So...
KEEP CALM & TAKE ZINC COMPLEX
Cewah!
Byk lagi golongan yang perlu Zinc Complex ni tapi nanti kita sambung next episode hokey...





Skrg, korang consume je dulu.
Nanti sure jatuh cinta!
Ala tak rugi pon.
Murah gile wei...
Laaagi murah kalau beli bulan ni sebab Shaklee buat promosi beli 3 percuma 1 bermula semalam sampai 31 March 2015 nanti.
Sebulan!

Kalau nak extra benifit dari promosi Shaklee bulan ni, korang contact Cik D ye :)
SMS/WA 017-349 0890
E-mail bpnuruladila@gmail.com
Copyright© All Rights Reserved Stall Shaklee Cik D