Meriahnya ESP!

Ok nah kita tepek satu lagi testimoni kebestan ESP...
Meriah blog Cik D dengan testimonial ESP sempena bulan promosi ESP ni.
Peace yo!




[4:09PM, 3/4/2015] ‪+60 19-777 xxxx:
My testi dgn ESP..utk sharing.

Saya tak minum soya, masa husband belikan set penyusuan shaklee tak tau pun ESP tu soya..bila barang smpi di rumah tengok ESP tu soya, dok fikir mcm mana nak minum..tak minum takut kena marah😆

Nak tak nak telan juga masa tu buat plain je dan ok je leh telan & tak muntah..lepas2 tu search di internet leh campur milo, smpi skrg minum ESP campur milo..

masa start minum ESP, mmg tak perasan perubahan pada kulit sendiri, balik kg raya tahun 2013, ada mak cik tegur kulit bersih dan sekata..padahal baru minum dlm sebulan lebih..

sebab dah jatuh hati tulah saya decide utk menjadi penjual bukan pengguna saja..ringkas yg boleh simpulkan tentang ESP, kulit lebih sekata, kulit anak yg disusukan pun gebu, badan bertenaga, hilang gastrik, kurang rasa lapar dan susu mencurah-curah..marvellous ESP😍

~~~

Jadi, apa tunggu lagi?
Tunggu promosi habis ke cane?
Order cepat...
SMS/WA Cik D 017-3490890
Copyright© All Rights Reserved Stall Shaklee Cik D