Jom DETOX untuk keceriaan SISTEM PENGHADAMAN!

Hmm detox detox detox...
Kenapalah Cik D kecoh sang at suruh mendetox ye?
Ye la... Sebab majority mengadu makan produk itu, buat treatment ini, pergi gym situ, amalkan xtvt ini tapi taaakkk jugak kurus, jauh sekali nak kempis.
Kenapa?
Pasal usus tu tak sihat.
Membuang seminggu sekali.
Makannye kemain berminyak lemak.
Dinding usus kotor, berselaput dengan sisa-sisa terperam, toksin pon mudah terkumpul.
Jadi, utk mudahkan proses kurus raping kempis tu kenslah buang dulu sampah sarap kat dinding usus.
Supaya toksin semua keluar hilang dari badan tu.
Barulah mudah proses penyerapan nutrisi dan penyingkiran lemak dari badan.
Ok?

Hmmm bebel berjela pon tsk guna.
Asyik cerita benda sama.
Jadi terus je Cik D nak sarankan korang ambil dua jenis produk Shaklee ni khas untuk **sistem pencernaan*.
Seriously, memang Shaklee produced Herb-Lax™ (120 tablets/bottle) dan Peppermint-Ginger Plus (90 tablets/bottle) ni untuk kesihatan usus
Murah dan mudah. Serta jimat!
Kedua-dua botol boleh tahan penggunaan 1++ ke 2 bulan.
Untuk kes-kes tidak serious boleh up to 4 months.
Seriously!



Skrg jom tengok dulu keistimewaan 2 produk ni...

Herb-Lax Shaklee
√√ mengandungi adunan pelbagai herba yang sering digunakan secara tradisional untuk melegakan sembelit dan melancarkan fungsi usus.
√√ bertindak secara lembut bagi membantu anda menangani masalah pembuangan air besar yang mungkin dialami sekali-sekala (atau dah memang jadi the forever unsolved problem korang huhuhu)
√√ mengandungi alfalfa yang diketahui juga sebagai agen detok yang hebat (individu yang berisiko menghidap lupus eritematosus sistemik atau SLE hendaklah berbincang dengan doktor mereka sebelum mengambil Herb-Lax ni ye)

Shaklee Peppermint-Ginger Plus
√√ mengandungi halia yang dikenali umum sebagai herba yang sangat berkesan untuk menyihatkan saluran pencernaan dan melegakan ketidakselesaan perut secara semula jadi
√√ mengandungi pudina iaitu herba yang dapat melancarkan sistem pencernaan serta berkesan untuk melegakan dan menyelesakan perut
√√ bertindak melegakan dan menenangkan perut anda dengan khasiat semula jadi pudina, halia, jintan hitam dan jintan manis
√√ boleh dihancurkan dan dicampurkan ke dalam air mendidih untuk dijadikan minuman herba asli (i.e. teh halia)

[Disclaimer: (1.) Kedua-dua produk tidak mengandungi perisa atau pewarna tiruan, pemanis atau pengawet. (2.) Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.]

So amacam?
Bajet ciput?
Both items less than RM100 believe me!
Dan penggunaan tahan sampai suku tahun.
Kalau nak, ayuhlah segera hubungi Cik D :)
017 349 0890
017 349 0890
017 349 0890
SMS pon boleh, Whatsapp pon boleh... Cik D okey jer...
#kbye hihi
posted from Bloggeroid
Copyright© All Rights Reserved Stall Shaklee Cik D