ESP: Testimonial, testimonial dan testimonial

Assalamualaikum.

Nah Cik D blanje testimonial kat korang korang korang ye :)

Fresh sangat okey.
Bertarikh 3 March 2015.
Whatsapp kekawan Cik D sendiri yg merupakan ESP consumer.

*Testimonial #1*
[10:51AM, 3/3/2015] ‪+60 17-655 xxxx: Saya dulu mmg xsuka sgt esp ni. Ble soya je kembang tekak. Tp selalu bc kat wall teha ttg kebaikan esp nie. Pastu byk kali jugak pm teha sedap ke esp nie. Mcm2 la. Tp xbli jugak. Last tu teha ckp dia campur dgn fresh orange or yogurt. Pastu nekad la bli. Rasa mula2 erm leh tahan gak. Pastu lama2 jd favourite pulak. Bli utk tenaga n kesihatan tp plus kecantikan skali. Suka sgt. Pipi jd gebu n makin cerah.

*Testimonial #2*
[7:50PM, 3/3/2015] ‪+60 13-649 xxxx: Best mnum esp plain. Fizah ambik esp mase bulan puasa. Bekalan utk sahur. Sahut dgn esp + kurma je. Alhamdulillah kekal bertenaga sepanjang hari. Xde dah mengantuk atau lemau dalam kelas. Bila ambik esp, ramai tegur kulit muka makin flawless n cerah. 😍

*Testimonial #3*
[9:09PM, 3/3/2015] ‪+60 17-393 xxxx: Mulanya tak pandang Soya ESP...sebab terkena wabak "bahaya soya" soya boleh ubah genetik baby..ada jugak yang shared pengalaman minum soya anak yang lahir jadi alergik..so memang tak pandang soya...then bila berjinak ngan Shaklee terpandang ESP, then cari gali pasal soya then jumpalah Non Gmo soya...so ramai yang kata best...then try setin...first time minum rasa kelainan kat esp sebb dia rase soft lembut je kat lidah, nk banding soya komersial rasa dia gula terlebih...then ada google esp boleh buat masker then try la buat esp dan alfafa... Pergh hasilnya...orang tegur muka jadi glowing apa rahsia... Mase tu memag konsisten, Alfafa, Gla, vita c..memang vitamin untuk cantik la kn. Hheh...

==========
Hoyeah~~~
Bukan satu tapi tiga!
Amacam?
Nak jugak?
Call now call now!!
017-349 0890
Harga promosi ni hoi...
Bulan depan dah kena charge GST.
Dah mahal...
So beli now buat stock byk2.
#kbye :)
Copyright© All Rights Reserved Stall Shaklee Cik D