Cuti sekolah. Cuti blogging.

Dah lama tak membelog...
Rinduuu...

Biasalah, cuti sekolah...
Kenduri kendara...
Anak2 x sihat...
Mujurrrr Mak sihat Alhamdulillah...

Al-kisah lps walimah adik UA kat Klang ari tu tetibe UA terkena penyakit bersin tak hengat donia.
Teruk gila sampai Kakak dia sound.
Maunye tak... Dari 3rd floor boleh dengau sampai ruang tamu bersinnye weiii...

End up by maghrib tetibe dia tny, "Tak de ke ubat resdung yg Shaklee punya yang?"

Ehemmm... Kita dah suruh mkn then lps kot... Degil!
Mujur mmg bawak Alfalfa dlm handbag.
Terus bg telan 6 bijik.
Antara soalan lawak dia..
1. Memang kena telan ke? Ke boleh kunyah? jawabnye... Nak kunyah pon boley b... Kalau mampu hahaha
2. Nanti kot b mkn ni termengandung pulak... **jawabnye...* Make sure la nanti dpt baby boy ye... Kahkahkah!
3. B mkn kacip Fatimah ke ni syg? jawabnye... Mkn je tanpa byk tny boleh tak?

Haaa penangan Alfalfa...
Mlm tu otw balik home sweet home lbh kurang kol 1030 kan...
Termuntah babe kat tepi jln.
Kuar hingus2 lendir2 resdung dia.
I never expect mcm tu sbb Cik D xde pulak camtu dulu.
Myb sbb sinus si UA ni mmg dah teruk kot...

Ha tulah citenye.
Salah satu cerita yg berlaku la...

So amacam?
Sama kes cam UA?
Jom grab Alfalfa sebotol.
Didatangkan dlm 2 saiz.
(S) 330 biji
(L) 700 biji

Call now!
Call now!

017 349 0890
017 349 0890
017 349 0800

posted from Bloggeroid

Copyright© All Rights Reserved Stall Shaklee Cik D