Best sangat ke chewable Vita-lea for Children tu?

Kalau mak makan roti canai, anak bg makan lempeng.
Eh, motip???
Hahah saje la...
Biar la kita nak tulis gitu pon haha

Ok... Ok...
Kalau kita ibu ibu bapak bapak ni kan
kita ambil Vita-Lea Iron Formula tu kan
yang hijau tu kan...
Jadi kalau anak-anak pon ade juga multivitamin utk dorang...




Ha boleh imagine anak makan semua tu setiap hari?
Ok, kalau Cik D la kan... Nak bayangkan kena sediakan anak semua-semua tu tetiap hari pon dah tak sanggup kau...
Dapat pulak pesen anak memilih.
Si ZA#1 tu sampai boleh tau ayah dia selit sayur kat bawah nasi waktu nak suap di makan.
Haru la nak bagi makan 15 cups bayam tu.
nanges jemaah nanti Cik D ngan UA.

So, Shaklee tolong la mak-mak cam kita ni. 
Diformulasikan la Vita-Lea For Children ni untuk kanak kanak.
By the way, actually Shaklee sediakan dua multivitamin which are Meal Shakes dan chewable Vita-Lea ni la. 
Meal Shakes yang kita add-on kat drinks anak-anak tu and then Vita-Lea For Children ni pulak yang boleh kunyah-kunya macam Chewable Vita-C tu.
ZA#1 panggil tu "ubat akak" and always pura-pura demam sebab nak makan.
Kalau rasa sepuluh kali nak dia nak makan, 10x la dia pegang dahi sambil cakap, "Akak ni dah mam (demam) dah ni."
Oh my... Kesian sangat! Kesian sebab momy tak terpedaya pon... Wakakaka

Then ape yang bagus sangat chewable multivitamin Vita-Lea for Children ni sampai Shaklee buat promosi kat dia je sampai 2-3 bulan?
Tell me tell me lahhh...

Hah, meh sini I ols tell u ols what...
Vita-Lea for Children ni membekalkan 18 jenis vitamin dan mineral yang penting untuk tumbesaran anak-anak kita termasuklah semua lapan jenis vitamin B. Susah tau nak jumpa multivitamin yang lengkap untuk kids macam ni!
Vita-Lea for Children ni mengandungi kalsium, magnesium dan bahan-bahan lain yang berkaitan untuk membantu menyokong tulang yang kuat dan badan yang sihat. Ingat, kids are the growing stage!
Stevia dan Xylitol dalam Vita-Lea for Children ni memberikan rasa manis semulajadi dan tidak menyebabkan kaviti gigi.
Dan paling penting Vita-Lea for Children ni tiada bahan pengawet, tiada perisa ataupun pewarna tiruan dan bebas gluten walaupun rasanya masam manis anggur. Hello, semula jadi dan sedap, ok!

And ok, fine!
Sebabkan ramai mak-mak buat alasan tak lalu nak makan Vita-Lea ijau tu kan... 
Gedabak katenye...
Fine... Fine... I tell you, boleh la share dengan anak-anak chewable Vita-Lea ni tapi kena amek lebih sikit.
Nak jugak kan yang sedap kan...
Ngade-ngade sangad tau mak tu tau...
Hehehe

So, nak beli satu jenis je untuk makan seisi keluarga?
Grab terus promosi byu 3 get 1 free ni
Sementara stok masih ada
Sementara promosi masih berlangsung
Dan sementara belum charge GST lagi...

Contact CIk D segera untuk harga multimurah ye :)
SMS | WA 017-349 0890

Copyright© All Rights Reserved Stall Shaklee Cik D