Bercinta ke bencinta?

Sebelum setuju nak bercinta dulu kan... Ade tak korang stalk background pencinta korang tu?
Aceh pencinta katenye...
Ye la, tetibe dia nak alebiyu kita kan... Takkan terus je alebiyutu...
Kompem ade sikit musykil pastu sure nak tau jugak org mana, kje apa bagai.
Ye idok?

Haaa camtu jugak dgn supplement ni...
Nak consume, nak amal, nak bercinta dengan Vivix® tu... Cik D nasihatkan baik diselidik latar belakangnya dulu.

Kalau tengok iklan-iklan Vivix® ni mostly ade tulis "Rich with RESVERATROL."
Nak sebut pun tergeliat lidah, ye idok?
Dah tu cemane ndak difaham maksudnya... Btoi tak??

Dek ketana itu, meh sini Cik D tolong bg faham dgn cara termudah yg Cik D mampu...

Resveratrol ini ialah sejenis bahan (phytoalexin)yang dikeluarkan oleh tumbuhan untuk dijadikan sebagai pertahanan terhadap penyakit.
Bahan tu terhasil daripada tindak balas tumbuhan tersebut terhadap jangkitan kulat, tekanan, kecederaan akibat dirosakkan haiwan atau manusia yang gatal tangan, sinar uv (bukan uv bonus Shaklee ye), cuaca ekstrem dan sebagainya.

Hhaaa... Acu korang teka...
APAKAH TUMBUHAN YANG MENGHASILKAN PALING BANYAK RESVERATROL?

Betul!!!
Jawapannya ialah ANGGUR MERAH yang merupakan bahan utama dalam pembuatan Vivix®.
ANGGUR MUSCADINE (anggur merah) IALAH ANGGUR YANG MEMPUNYAI PALING TINGGI KANDUNGAN RESVERATROL.

Antara ke"wow"an resveratrol ni...
√ bersifat antioksidan yang sangat berkuasa mengurangkan pengaktifan protein yang dikaitkan dengan pembentukan kanser dalam tubuh.
√ kaya anthocyanins yang tinggi antioksidan
√ boleh menghalang sintesis DNA dalam kanser payudara dan kanser prostat
√ merupakan agent anti-penuaan
√ boleh meningkatkan tahap kolestrol baik dalam badan
√ membantu menjaga kesihatan jantung

Hmmm amacam?
Dah faham kenapa kenapa kenapa sirap ribena Shaklee ni ohsem?
Hihihi baru tau...
Nak tahu lebih lagi?
Stay tune and ready my entries :)

Nak dapatkan Vivix® anda?
Call now call now call now
017 349 0890
017 349 0890
017 349 0890

G+ bpnuruladila@gmail.com

Atau follow Cik D di Facebook :)

posted from Bloggeroid

Copyright© All Rights Reserved Stall Shaklee Cik D