Set kebersihan rumah dengan GET CLEAN HOME SHAKLEE

Sape tak tau yang Set Kebersihan Rumah Shaklee yang dah trending skrg ni?

Get Clean Home Shaklee ni
√ menjadi kegemaran suri rumah masakini
√ menjadi pilihan ibu-ibu yang mementingkan kebersihan di dalam rumah
√ menjadi kegilaan mak-mak yang ingin menjaga kesihatan seisi keluarga

Eh? Ye ke? Apesal?
Best sangat ke cane tu?

Gile tak best???
Get Clean Home Shaklee ni ada pwlbagai ciri-ciri organik tahu.

√ Tiada toksin
√ Tiada bahan kimia merbahaya
√ Lembut pada tangan
√ pH seimbang
√ Bukan klorin
√ Hipoalergenik
√ Berkuasa menanggalkan minyak
√ Ultra pekat
√ Buih yang lama
√ Sesuai dalam semua suhu
√ Mesra alam
√ Semulajadi
√ Biodegradasi
√ Tiada peluntur klorin
√ Tiada pembersihan sebatian organic mudah meruap
√ Tiada ujian haiwan

Yang paling penting, set Get Clean Home Shaklee ini dapat menjimakan wang anda dengan formulanya yang pekat!

Ada 4 item je dlm set ni which realy worth ur money.

*Basic H² Organic Super Cleaning Concentrate* berpekatan tinggi yang mana sebotol 16 oz Basic H² membuat sehingga 48 gelen pembersih berkuasa apabila dicampur dengan air.
√ Berkuasa menghilangkan kotoran, gris dan kotoran dari pelbagai permukaan.
√ Tidak perlu dibilas, tiada sisa, tiada bahan toksik dan mudah terurai (biodegradasi).
√ Ramuan semulajadi dari ekstrak jagung dan kelapa.

*Soft Fabrics Concentrate* merupakan pelembut fabric yang berbau segar dan boleh mengurangkan kedut. Dapat melembutkan pakaian lebih banyak dengan kos yang rendah. Mudah la nanti kerja mak-mak menggosok pakaian.

*Fresh Laundry Powder* pulak ada formula semulajadi enzim untuk menjadikan pakaian lebih bersih. Kepekatan dalam sekotak FLCP ni mampu membasuh sehingga 88 kali basuhan.
√ Mengekalkan warna pakaian.
√ Selamat bagi semua jenis fabric.
√ Mencegah dari masalah pakaian dari turun warna daripada pindah warna kepada pakaian lain.
√ Tidak mengandungi ramuan merbahaya yang menyebabkan keradanga kulit, kekeringan, kegatalan, kerengsaan kronik dan ruam.

*Dish Wash Concentrate* pulaj handal menanggalkan minyak pada pinggan mangkuk dengan cucian tangan. Kalau guna dishwasher pon boleh...
√Lembut pada tangan
√ Semulajadi dan berasasskan tumbuh-tumbuhan
√ Tahan lama kerana berkepekatan tinggi dan mampu mencuci lebih banyak pinggan
√ Buih sabun yang tahan lama

Thn lama tu maksudnya memang lama tau sbb guna 2-3 titik je utk sekali cuci. Sampai tahan setahun++ ikut kaedah mak-mak guna la kan.

Cuba la...
Very save. Very safe.
Nak cerita lagi?
Contact je...
Cik D | SID 986840
SMS or WA 017 349 0890
bpnuruladila[at]gmail[dot]com
Copyright© All Rights Reserved Stall Shaklee Cik D