Ekuinoks: Susu badan mencair?

Semalam rasa badan tak larat betui...
Panaih!
Dah start ke ekuinoks eh?
Ni pon tdo malam, bkn bebudak je lencun, mak budak pon mandi sama atas katil hahaha

Eh, Cik D ada lantun sikit ni kikiki
"Nak tido ramai-ramai,
Katil tak muattt..."

Azam. Azam. Azam.
Azam nk beli katil king dgn bonus Shaklee hihihi
Wei laaapang dol tido 4 org kalau king!

Eh, melalut!
Balik p ekuinoks semula.
Ha, panas.
Ulser kat dlm mulut ni dah nak masuk seminggu tak baik.
Makan sambil nangis la Cik D sejak CNY ari tu.
Sampaikan UA pon pelik.
Sia ckp, "Ai, minum air masak kemain banyak pon boleh ulser jugak lagi?"
Haishhh soalan tu...
Ni kita namakan kafarah, Allah nak hapus dosa!

So smlm b4 g kerja, Cik D taram dulu titisan akhir Vivix®.
Kat opis plak tak knapa hati libang libu tak tenteram mcm ada x kena.
Penat ya rabbi.
Pergi pump susu pulak laaaahaaiii cair ya amat.
Sebab panas ni... Banyak nau Cik D geluk ayor...
Sila gugel "fore milk hind milk" utk tay knp cair knp pekat, ye.

Jadi pagi ni, ayuhlah kita menelan Alfalfa sebagai ikhtiar membanyakkan susu dan memberi kepekatan seimbang.
Korang2 especially mak baru tu kalau nak try set menyusu Shaklee, meh contact Cik D.

017 349 0890
sMS/WA
Copyright© All Rights Reserved Stall Shaklee Cik D