Cantik luar, cantik dalam, cantik macam-macam!

Nah!
Ni dia set kulit cantik yang terhangat dari Shaklee.
Ramai yang bijak menjaga penampilan luaran. 
Gunakan pelbagai produk penjagaan kulit suapaya kulit kekal cantik.
Tapi, lebih bijak jika mengamalkan pemakanan supplemen untuk kulit juga.
Jadi bukan sahaja cantik di luar, tetapi di dalam juga.

Vitamin C bukan sahaja membantu pemyebuhan jerawat, memutihkan kulit malah penting untuk penghasilan kolagan semulakadi yang penting untuk pembinaan tendon, ligamen pada sendi dan juga menyokong struktur kulit. Khasiat penting Vitamin C untuk mengekalkan kesihatan sistem imun tubuh. Vitamin C dikenali sebagai anti-Histamine yang melawan masalah berkaitan elergik seperti hidung berair, gatal-gatal pada mata dan kulit, bengkak akibat elergik dan kerap bersin.

Vitamin E dalam produk penjagaan kulit sangat dikenali kerana khasiatnya untuk melembapkan kulit. Tapi ramai yang tak tahu, Vitamin E juga menjaga kesihatan jantung. Vitamin E juga bagi lelaki menjaga kesihatan sperma mereka. Vitamin E antara antioksidan yang kuat yang membantu mengelakkan penyakit Kanser, Katarak, Alzheirme, Cyst dan firoid.

Ramai yang beranggapan makan B-Complex nanti jadi gemuk. Yang sebenarnya, vitamin B complex membantu menyeimbangkan metabolisme tubuh. Metabolisme penting untuk penukaran makanan (karbo, lemak. protein) kepada tenaga. Maka, ornag nak kurus pun perlu juga makan B complex. B complex juga adalah salah satu Vitamin anti-stress. Ia memberi rasa relax dan membantu anda lebih bertenaga. Kalau untuk kulit pula, sememangnya Vitamin B complex memberikan anda kulit yang lebih bertenaga, sihat dan glowing..! Energetik gitu sel-sel kulit kita.


ESP protein lengkap yang mengeyangkan. Untuk sihat, tubuh kita perlukan protein kerana protein adalah asas pembinaan sel. Kulit kita juga terbentuk oleh sel yang dibentuk oleh protein kan, Jadi nak kulit sihat, cantik, gebu, kenalah jaga sel tu. Jadi, perlulah beri sel kita khasiat terbaik. Bila sel sihat, penyerapan nutrisi lebih optimum. ESP bukan sahaja mencantikkan kulit, malas membekalkan tenaga dan mengeyangkan. Protein adalah lebih lambat dihadam berbanding karbohirat. Protein juga penting untuk penghasilan susu ibu dan penbinaan otot yang pejal dan anjal.

Nahhh! 
Pelbagai khasiat kan.. 
Bukan untuk cantik sahaja...
Jadi jika anda mengamalkan set ini, anda juga mendapat BONUS RESULT 
CANTIK dan SIHAT.. 
Apa tunggu lagi. Dapatkan set anda hari ini.
KLIK SINI UNTUK BELI
Copyright© All Rights Reserved Stall Shaklee Cik D