1001 khasiat Vivix® Shaklee

Vivix ni ialah produk terbagus dari Shaklee.
Siapa tak tahu?



Alkisahnya Dr. Shaklee cipta ramuan Vivix ni untuk diri dia sendiri yang menghidap kanser. Alih-alih lepas sorang... Sorang lg jumpa khasiat seterusnya selepas menggunakan Vivix. Alhamdulillah... Sesungguhnya Allah lah sebenar2 penyembuh...

Cik D pon dah start consume Vivix ni sejak Disember lepas. Master Lyana Mansor (lepas ni kita sebut MLM je ye) iaitu mummy Cik D dlm Shaklee ni yg suggest dan hadiahkan sebotol. Ni gara2 anak buah PM Cery (lps ni kita sebut PMC je lah) yg slip disc chronic boleh sihat lps mkn Vivix tu la. Dia bg Cik D pulak ikhtiar sihat. Alhamdulillah... Dgn izin Allah, Cik D kembali boleh melalui kehidupan normal selepas 2 bulan.

Semalam dok discuss dgn Uncle Abg boyfren, bestfren, bedfren Cik D tu (kita panggil UA je sudahhh...) pasal #TheShakleeEffect ni terusssss dia ckp "Lps ni kita share la beli n mkn Vivix sesama..." sebab dia nak treat OSA dia yg dah 3x tak jadi operate sebab demam memanjang tu.

Ups! OSA is obstructive sleep apnea ala yg tonsil bengkak (UA dah tahap medium) pastu asyik tertidur2 sbb x cukup oksigen plus berdengkur kekuat and sampai satu tahap ade yg meninggal dlm tidur (nauzubillah jgnlah UA mcm ni) disebabkan oksigen x sampai.

Jomlah berikhtiar.
Tak salah mencuba.
Itu pendapat Cik D la.
Kalau nak borak2 panjang lagi, SMS/WA nombor ni 017 349 0890
Copyright© All Rights Reserved Stall Shaklee Cik D