Berkenalan dengan Shaklee Collagen Powder

#Shaklee Collagen Powder #SCP  adalah makanan tambahan kolagen utama terdiri daripada 4,000 mg RSS Collagen (Red Snapper Scale Collagen iaitu kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen diekstrak daripada sisik ikan merah Red Snapper). 

Berat 1 molekul kolagen Shaklee ni sangat rendah iaitu kira-kira 1,000 Dalton (1 unit jisim yang bersamaan satu per enam belas jisim oksigen-16) yang membuatkannya mudah diserap oleh badan dan membantu meningkatkan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.



Tujuh ramuan utamanya bergabung untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalam ke luar.

Setiap sachet #SCP mengandungi:
1. Ekstrak biji Camellia japonica mengandungi acid oleik dan isoflavon. Membekalkan nutrisi dan penghidratan.

2. Ekstrak Pfaffia merawat rambut gugur, ketidakseimbangan hormon, dan meningkatkan tenaga batin. Meningkatkan prestasi dan tenaga.

3. Kolagen ikan memberikan kesan elastin, mengekalkan kulit lebih anjal.

4. Ekstrak kerang-kerangan mengandungi glukosamina sbg pelincir sendi, menghidrat mata, & melegakan ketidakselesaan mata.

5. Lactobacillus acidophilumerupakan bakteria baik sebagai imuniti untuk perut , usus & faraj. Baik untuk pesakit gastrik , ulser & vaginitis.

6. Vitamin C merupakan bahan antioksidan laut air yang kuat untuk membantu penyerapan kolagen.

7. Vitamin B membekalkan tenaga penting dalam proses pengeluaran kolagen didalam sel tubuh.

#SCP mudah larut dan bercampur dengan baik dengan makanan dan minuman kegemaran anda. Setiap hidangan dibungkus dalam paket individu untuk penggunaan segera bila-bila masa dan di mana sahaja.

Klik di sini untuk membeli.
Copyright© All Rights Reserved Stall Shaklee Cik D